Entrenador personal

entrenador.png

SERVEI D'ENTRENAMENT PERSONAL

Aquest està orientat a qualsevol persona que vulgui un seguiment o atenció especial, amb objectius concrets respecte els programes predeterminats. L'entrenador personal et farà un seguiment de la teva evolució al ritme que tu vulguis.

No cal contractar un entrenador sempre que entrenis. Tu marques el ritme segons l'objectiu i possibilitats.

Si vols preparar una mitja marató, peparar-te per algun esport en concret (surf, esquí, etc.), si vols millorar el teu aspecte físic sota supervisió d'un professional, sense dubte aquest és el teu servei.

Us garantim que les persones encarregades de portar a terme aquest servei tenen coneixements i virtuts necessàries per a garantir que arribis als objectius que t'hagis plantejat. Els entrenadors personals escollits disposen de la titulació que ho acredita.

Nota: aquest és l'únic servei esportiu (junt amb els cursos especials que es vagin organitzant durant l'any) que no estigui inclàs a la quota.

Si vols rebre una sessió de prova, o tenir una entrevista amb un dels nostres entrenadors de manera totalment gratuïta, dirigeix-te a un d'ells, o al personal d'atenció del centre que et posarà en contacte amb ells.