Filosofia 


Duet Fit és un concepte de club esportiu dinàmic i modern. Activitat, diversió, entrenament i tot amb el cost més ajustat possible són els nostres objectius. Espais útils i intel·ligents que ofereixin les comoditats que els nostres clients puguin necessitar. Oferim una àmplia graella d'activitats dirigides per tècnics esportius, així com una àmplia zona de Fitness equipada amb màquines d'última generació. Les nostres activitats i materials estan enfocats en satisfer a tot tipus d'esportistes, ja que disposem d'espais de treball convencional i espais on es pot entrenar de manera específica.

A Duet Fit volem fer compatible la vida laboral amb l'entrenament i és per això que a la "Members Area" es podrà des de connectar-se a internet fins a prendre un cafè. Al "Lunch Club" es podrà escalfar el menjar, comprar beguda i menjar en àmplies taules.

Tot perquè et trobis a gust!


Història 


Duet Fit pertany al Grupo Duet que es va fundar a 2002 a Barcelona amb la idea de col·laborar amb les administracions públiques pel disseny, creació i gestió de centres esportius, sostenibles i orientats a cobrir les necessitats esportives de l'entorn de les diferents poblacions on estan instal·lats. L'expansió ha sigut molt ràpida i basats en l'experiència Duet Sports s'inicia un nou projecte. Un concepte d'iniciativa privada caracteritzat pel seu dinamisme i modernitat, equipat amb noves tecnologies i orientades cap a un mercat cada cop més exigent i coneixedor del sector.  


Neix Duet Fit.

Duet Fit és una empresa que crea espais esportius intel·ligents on els clients puguin entrenar de manera autònoma, divertir-se i gaudir del seu temps lliure i tenir al seu abast les eines tecnològiques més innovadores del mercat del fitness.  

Valors Enjoy & move.
Relació qualitat -preu: ajustar al màxim els preus per adaptar-se a un model de negoci assequible per a tots. No restem ni qualitat ni servei, simplement ens adaptem a les necessitats bàsiques.

Enjoy: els nostres espais estan pensats perquè els nostres clients es diverteixin i gaudeixin del seu temps lliure. Oferim facilitats perquè el pas pels nostres clubs sigui un element positiu més al llarg del dia.

Move: estem orientats a l'entrenament i a la millora de les capacitats físiques. Volem que els nostres clients es moguin tant com puguin i per això oferim un gran ventall d'activitats i serveis esportius.

Greenplanet: promovem la sostenibilitat, el reciclatge, l'ús d'energies alternatives i tot el que vagi encaminat a crear un món més verd. Als nostres centres es poden trobar molts elements que ens apropen a aquesta meta.