DUET Reused


Duet Reused tracta de conscienciar a tots (començant per la pròpia companyia) de la importància que té la cura dels materials i recursos que utilitzem. Per això, el Grup Duet es compromet a reciclar i reutilitzar constantment, i alhora, fomentar tots els conceptes ecològics. Duet Sports i Duet Fit demostren així aquest concepte ecofiendly, recollint material esportiu i de la pròpia obra o reforma per donar-li una nova vida i utilitat.

Els centres Duet Sports i Duet Fit estan esquitxats de múltiples zones senyalitzades amb la garantia Duet Reused: bobines i palets de la pròpia obra reconvertits en mobiliari, rellotges reutilitzant llantes de bicicletes, espatlleres antigues a mode de separadors, testos amb tubs de ventilació reutilitzats, una paret decorada amb fulletons caducats, tanques d'obra transformades en bancs de vestidors, recollida de material esportiu en desús, una zona de separació de residus, i un vending ecològic, entre d'altres. A més, amb aquest ànim de transmetre el concepte ecològic, alguns centres disposen d'un jardí urbà d'auto-reg natural, amb plantes autòctones i plantació de tarongers i llimoners.

El Grup Duet se sent molt satisfet amb aquesta iniciativa, ja que és la primera vegada que en el nostre sector es plasma d'una manera tan completa. A més, el concepte Duet Reused, en ser un dels valors de la companyia, s'està fomentant en tots els seus àmbits: treballadors, clients, proveïdors, institucions i societat.

Respectem el nostre planeta i ens agrada cuidar-lo: i treballem diàriament des de tots els departaments per incorporar iniciatives sostenibles i de respecte al medi ambient. La nostra consciència global fa, que en cada petit gest, tinguem en compte tenir cura dels materials i recursos que utilitzem.
Reciclem i reutilitzem: volem demostrar que el disseny, la rendibilitat i l'eficiència, són compatibles amb unes instal·lacions esportives sostenibles. Recollim material esportiu en desús per donar-li una nova vida i una nova utilitat.

reused.png